Overige vergelijkingssites voor energieprijzen

Pricewise

Pricewise is een energievergelijker voor consumenten en voor het MKB. De energievergelijker van de Consumentenbond maakt gebruik van de energievergelijker van PrizeWize. Het is een uitstekende vergelijker en secuur in het berekenen van de verwachte jaarkosten voor energie. De energievergelijker geeft u telefonische ondersteuning als u dat nodig heeft.

>>> naar Pricewise

Easyswitch.nl

EasySwitch.nl is opgericht door een aantal ervaren internetondernemers. EasySwitch vergelijkt verschillende producten waaronder energie, internet, telefonie en verzekeringen. De vergelijker heeft diverse keurmerken en indien uw dat wenst kunt u telefonische ondersteuning krijgen. De informatie die wordt verstrekt is helder, overzichtelijk en beperkt tot het meest relevante.

>>> naar Easyswitch.nl

Gaslicht.com

Gaslicht.com is een vergelijkingssite voor energieprijzen dat onderdeel uitmaakt van de internetonderneming van Ben Woldring. Het bedrijf heeft een aantal succesvolle vergelijkingssites ontwikkeld waar bedrijven, instellingen en consumenten onder meer internet- en telefonieaanbieders kunnen vergelijken, alsmede energieleveranciers. Gaslicht.com is de grootste vergelijkingssite voor energie en geniet, mede door de oprichter Ben Woldring, de meeste bekendheid. Gaslicht.com is een uitstekende vergelijker voor energie. Bij gaslicht.com kunt u telefonisch terecht voor vragen.

>>> naar Gaslicht.com

Energieleveranciers.nl

Energieleveranciers.nl vergelijkt alleen energieprijzen en energieleveranciers. De site heeft verschillende keurmerken. De verstrekte informatie is volledig en het is een prima site om over te stappen van energiebedrijf. Indien gewenst kunt u telefonische ondersteuning krijgen.

>>> naar Energieleveranciers.nl

Energievergelijken.nl

Energievergelijken.nl was voorheen verbonden aan de energieleverancier Greenchoice en nam ook geen aanbiedingen op in het vergelijk. Mede door deze verbondenheid werd deze site als niet onafhankelijk beschouwd. Tegenwoordig vergelijkt deze site zelfstandig en onafhankelijk van een energieleverancier. U kunt telefonische ondersteuning krijgen. Voor de Friestaligen is er de mogelijkheid om de informatie in het Fries te lezen.

>>> naar Energievergelijken.nl

Independer.nl

Independer heeft recentelijk een energievergelijker gelanceerd. De site is niet volledig en ze adviseren je om een product te kiezen waarbij je via independer kunt overstappen. Dit is niet altijd het goedkoopste product. Independer biedt de mogelijkheid om telefonisch vragen te stellen.

>>> naar Independer